Lidt kendte spørgsmål om apoteker dispensere medicin uden recept i nødsituationer ….

Lidt kendte spørgsmål om apoteker dispensere medicin uden recept i nødsituationer ….

Forbundslovgivning forbyder erhvervelse af farlige stoffer som smertestillende smertestillende midler (f.eks. OxyContin, Vicodin), barbiturater (f.eks. Valium, Xanax, Ambien), energisætere (f.eks. Phentermine, phendimetrazin, Adderall, Ritalin) samt anabolske steroider (f.eks. Winstrol , Equipoise) uden en autentisk recept, der kommer fra din læge. Dette indebærer, at der faktisk skal være et ægte læge-patient-partnerskab, som af flertallet af de statslige regler kræver en kontrol.

Almindeligvis kommer stoffer, der kommer fra useriøse https://dk-apotek.com/tadacip/ steder, fra internationale nationer. Det er lovligt at indbringe medicin direkte til USA og sende til en ikke-DEA registrant. At købe medicin online kan bestemt ikke bare være ulovligt, men skadeligt. Den amerikanske medicinske organisation såvel som sygdomskort med medicin og apotek har faktisk alle fordømt praktiseringen af ​​cyberlæger, der udsteder på internetrecepter, som uønsket klinisk pleje.

DEA er faktisk målrettet mod useriøse onlinemedicinske butikker til retsforfølgning samt lukning af disse forbudte websteder. Se resultaterne af en sådan undersøgelse, Funktion Cyber ​​Hunt. FDA – Få medicin online (hurtige tip til at komme online).

Har du nogensinde før været lokket for at få dine medikamenter kommer fra en online apotek eller endnu et andet websted? Beskyt dig selv og også dine familiemedlemmer ved at bruge årvågenhed, når du køber medicin online. Der er adskillige apotekswebsteder, der fungerer legitimt og giver også bekvemmelighed, privatlivets fred samt skjolde til erhvervelse af medicin. USA Fda giver dog meddelelse om, at der er adskillige slyngelige onlinemedicinske butikker, der hævder at sælge ordinerede medicin til meget overkommelige omkostninger, ofte uden at kræve en autentisk recept.

Disse slyngelige internetsider viser normalt et canadisk flag, men kan faktisk faktisk arbejdes gennem kriminelle, der kommer fra den modsatte side af planeten uden link til Canada. Medicin, der er købt fra disse websteder, kan være usikre og kan også bringe dit helbred i fare. Præcis hvordan kan du sige til, om en on-line drug store opererer lovligt? FDA’s BeSafeRx kan hjælpe dig med at identificere og undgå falske internetapoteker.

Gennemfør bestemt ikke, at en amerikansk statsautoriseret farmakolog er tilgængelig til at adressere dine forespørgsler. Tilby ekstremt små omkostninger, der ser ud til at være lige så gode at være korrekte. Send spam eller endda uønsket e-mail med overkommelig medicin. Er faktisk placeret væk fra USA eller skib over hele verden. Disse stofbutikker tilbyder ofte medicin, der kan være skadelig på grund af det faktum, at de kan: Har alt for meget eller utilstrækkelig med det aktive element, du har brug for for at håndtere din sygdom eller endda lidelse.

Indeholder upassende eller andre farlige komponenter. Det aktive element er, hvad der skaber medicinen effektiv for sygdommen eller endda lidelse, det faktisk er beregnet til at håndtere. Hvis en medicin har uidentificerede energikomponenter, kan den stoppe med at arbejde for at få det tilsigtede resultat, kunne have en uforudset interaktion med forskellige andre medicin, du tager, kan resultere i skadelige bivirkninger eller endda muligvis forårsage andre alvorlige sundhedsmæssige problemer, såsom større allergier.

Der er midler til at identificere et sikkert online apotek. De: Kræver en autentisk ordineret læge eller en anden godkendt sundhedsspecialist. Er certificeret af dit tilstandskort i apotek eller et sammenligneligt statsbureau. (For at validere et apoteks licensstatus skal du inspicere dit statspanel for apotek.) Har et USA.

Lille kendte fakta om køb af stoffer over internettet – Canada.ca.

Forbliver i USA, og tilbyder også en vejaftale med. Et andet middel til at undersøge et websted er faktisk at forsøge at finde den nationale organisation af farmaceutiske bestyrelser (NABP) verificerede netto-lægemiddelmetoder-webstederTM-bånd, der også kaldes VIPPS-båndet. Dette bånd betyder, at narkotikabutikken faktisk er sikker at bruge, fordi den har opfyldt de statslige licenskrav og også forskellige andre NABP-standarder.

Comments are closed.